mail.jpg

Hoe werkt het aanmelden?

Uw club meldt zich aan

Het aanmelden van uw club gaat snel en eenvoudig: laat uw gegevens achter via  onze website en wij nemen snel contact met u op. Om mee te kunnen doen, ontvangt u een aanmeldlink van ons specifiek voor uw club, waarmee leden en vrienden van de club zich eenvoudig kunnen melden om de club te helpen.  

 

Succes 

Het enige wat u hoeft te doen is deze link in een wervend mailtje aan uw leden te versturen, waarin u uitlegt wat de bedoeling is en hoe ze de club kunnen ondersteunen 

Vrijwillig 

Aanmelding en deelname door de leden is volledig vrijwillig: ze kunnen ervoor kiezen om met hun deelname de club te steunen en zich op ieder moment weer afmelden. 

Snel en eenvoudig

Als u uw club aanmeldt, nemen wij snel contact met op. Uw campagne kan al binnen 24 uur online staan. Na 1 maand actieve deelname ontvangt uw club al de eerste opbrengsten. 

 Geen gedoe

Anders dan bij andere vormen van sponsoring, heeft u niet de administratieve rompslomp van het drukken een aanpassen en van sponsormaterialen. Een mailtjes - en eventueel een herinnering - aan uw leden zouden al voldoende moeten zijn.