survey on computer.png

Hoe werkt deelname?

Vragenlijsten

Zodra uw leden zich vrijwillig hebben aangemeld om de club te helpen, zullen wij hen met regelmaat uitnodigen om vragenlijsten te beantwoorden.

De vragenlijsten bevatten interessante onderwerpen over nieuwe producten en diensten in Nederland. Wij gebruiken de uitkomsten uit deze vragenlijsten om rapporten te maken en te verkopen. 

Controle  

Het in het  belang van uw club dat leden de deelname leuk blijven vinden, daarom bepaalt u ook hoe vaak wij de leden maximaal kunnen uitnodigen voor de vragenlijsten. Zo houdt u de controle. We adviseren hierbij een wekelijkse vragenlijst zodat de het voor de leden leuk blijft om in te vullen en u als club er de vruchten van blijft plukken. 

Veilig en betrouwbaar  

Met de gegevens van uw leden gaan we zorgvuldig om, conform de Europese Richtlijnen die hierover bestaan. Dit houdt onder andere in dat we anonimiteit garanderen, persoonsdata niet verkopen aan derde partijen en dat ze binnen de Europese Unie opgeslagen worden.  Om dit te garanderen, maken we gebruik van de kwaliteitssoftware van Qualtrics, een voorloper als het gaat om  de bescherming van gebruikersdata.

Geen gedoe

 Met de gegevens van uw leden gaan we zorgvuldig om, conform de Europese Richtlijnen die hierover bestaan. Dit houdt onder andere in dat we anonimiteit garanderen, persoonsdata niet verkopen aan derde partijen en dat ze binnen de Europese Unie opgeslagen worden.